Aartshertogenlaan 89, 5212 CC Den Bosch
Neem vrijblijvend contact op 06 303 980 44

Werkwijze

Werkwijze

Je  bent altijd welkom voor een vrijblijvend informatief gesprek. In andere gevallen vindt een intakegesprek van een uur plaats.

Met een uitgebreide voedingsanalyse informeer ik naar je voedingsgewoontes. Je BMI wordt uitgerekend. Ik luister naar je hulpvraag en klacht en kijk of er ook andere problemen zijn en onderzoek of er een mogelijke samenhang is tussen die problemen. Wat betekent de klacht in je leven?

Het daaropvolgende advies wordt afgestemd op je persoonlijke situatie (wat betreft werken, wonen e.a. factoren), je conditie en constitutie en eventueel de bevindingen van je arts. Ik benoem ook wat goed is in je voeding en wat aangepast zou kunnen worden, waardoor je voedingspatroon er net iets beter uit komt te zien ook uiteraard rekening houdend met je probleem. Uitgangspunt is het gebruik van hoogwaardige, natuurlijke voeding die niet alleen je fysieke welzijn ten goede komt, maar ook kan leiden tot meer vitaliteit, innerlijke groei en verandering.

Kortom, ik ga samen met je op zoek naar een nieuw en passend voedingspatroon, waarmee je op smakelijke en natuurlijke wijze weer lekker in je vel komt te zitten.

Tarieven

  • Consulttarief; €75,00. Dit is inclusief begeleiding via de mail, bij korte vragen
  • Voedingsplan (individueel afgestemd) eenmalig €110,00. Dit is inclusief de uitgebreide voedingsanalyse en (eventueel aangepaste) recepten
  • Telefonisch consult; €37,50
  • Voedingscheck; €35,00

Het eerste consult duurt ruim een uur. Vervolgconsulten zijn 30-45 minuten

Afzeggen kan kosteloos tot 48 uur voor de afspraak. Hierna wordt de ingeplande tijd in rekening gebracht

De meeste verzekeraars vergoeden de consulten gedeeltelijk, wanneer je aanvullend verzekerd bent. Je kunt het consult dan declareren als natuurgeneeskundig consult. Ik wil je vragen naar de vergoeding even zelf te informeren. Vermeld daarbij dan dat ik lid ben van het NIBIG.

Je kunt terecht zonder verwijzing en de kosten vallen niet onder het eigen risico

  • Lid van de Vereniging van Natuurvoedingskundigen (VNVK)
  • Lid van de Vereniging voor Biologisch-Dynamische Landbouw en Voeding (BD-Vereniging)
  • Lid van de Moermanvereniging (MVM)
  • Lid van het NIBIG

Contactgegevens

Aartshertogenlaan 89
5212 CC Den Bosch
06 30398044
mariavanoosterhout@hotmail.com

Meer lezen

Doe de voedingscheck

Hoe gezond eet ik? Wat kan goede voeding voor mij doen? Word ik zo wel gezond oud? Weet ik wat ik eigenlijk wel of juist helemaal niet zou moeten...

Lees verder